dilluns, 3 d’octubre del 2011

L'importància del microsegon

Hi ha molts microsegons en la nostra existència, molts. Però d'entre aquests n'hi ha uns pocs d'escollits que son d'una gran importància vital. Tenen al seu ADN un no-se-què especial que els teòlegs, els filòsofs, el científics i els rellotgers encara estan lluny de descobrir. Aquest do els fa ésser únics i decisius en el seu què. Si per mala sort o per increïble fortuna se't creua un a la teva vida o a la del costat, res no serà el mateix. Allà s'acaba una realitat i en comença una altre de ben diferent. Pot ser la fi del món o el principi d'un nou camí ple de possibilitats. Aquests espais diminuts de temps no avisen, succeeixen quan els dóna la gana. Són incridables e inesquivables. Davant del dubte del caire del microsegon a la balança del meu pensament, a mi em fan basarda. Prefereixo no creuar-me'n cap al meu camí per si de cas i seguir caminant amb els meus per la cotidiana i estimada 'normalitat' existencial.

6 comentaris:

  1. Tens raó, a vegades algun micro-segon et fot cada hòstia que el recordes tota la vida.

    ResponElimina
  2. Home, però si tan especials són, no valdria la pena creuar-se amb algun? Encara que bé, llegint el comentari de l'Alyebard... tinc els meus dubtes.

    ResponElimina
  3. Quina manera tan rara de dir el que ve sent "més val dolent conegut que bo per coneixer".

    ResponElimina
  4. Estic amb Alyebard, estic amb Alyebard... N'hi ha que pareixen no-res però quan peten et deixen frit per una bona temporada.

    ResponElimina
  5. Amables senyors i senyoretes peròquèdiuencs:
    en un microsegon d'aquests et pots trencar una cama o et pot tocar la loteria... jo esculliria no esberlar-me res... la loteria ja m'ha tocat... estic viu i tinc amics!

    ResponElimina
  6. Molt encertat el comentari d'Alyebard! Però jo crec que trobar-se amb un microsegon d'aquestos tan trontolladors de tant en tant podria vindre'ns bé, no?

    ResponElimina