dimecres, 31 d’agost del 2011

Estem a la corda fluixa

Què us estimeu més un dia incògnit de vida futur o l'experiència obtinguda en un dia passat? Em queda un dia menys de vida o tinc un dia més de records? Preferiu l'incertesa del que esdevindrà o la seguretat del que va ocórrer? Què encisa més el que hem existit o el que existirem? Canviaríeu un dia per viure per un de viscut? Passat o futur? Somnis o narracions? Foto o esbòs? Records o idees?
Ummm... Jo, per si de cas, em quedo amb el dubte.

3 comentaris:

  1. No hi ha futur sense el passat, així que no puc fer una tria entre els dos, són una mateixa cosa, diferents cares d'una mateixa moneda!

    ResponElimina
  2. Plenament d'acord amb Xexu. A més, referent a allò viscut, hauria de poder elegir perquè hi ha moments que no voldria reviure de cap manera!!!

    ResponElimina
  3. Que bo!! M'encanta fer divagacions d'hores sobre aquests temes! Estic d'acord amb el que han dit, que el que hem fet en el passat ens ha portat al present i el que fem en el present ens portarà al futur.

    Però responent a la teva pregunta, com si d'un tiquet es tractés m'agradaria anar alguns moments del passat amb l'experiència que tinc ara i tornar a reviure moments feliços. Però en canvi, el que m'intriga més, el que més m'encisa és el futur, seria genial poder veure per un foradet com serà la meva vida de gran. Ja sé que no va així i que ens la fem nosaltres. Però m'encantaria. Hi ha tantes coses que voldria saber, quants fills tindré (espero tenir-ne!!), viuré sempre a la mateixa ciutat, tindré la feina que ara somio tenir, com serà casa meva...etc.

    Ui, ja paro...;P

    ResponElimina