dimecres, 7 de setembre del 2011

La màquina plegaprospectes

Perdem el temps donant-li voltes a les peces del cub de Rubik, passem hores davant d'un taulell quadriculat intentat posar en escac al rei com a bons republicans, ens trenquem les banyes fent estúpids sudokus, fem mots encreuats fins que ens a surt fum del cap i lletres per les orelles, en canvi no tenim paciència ni som capaços de tornar a plegar un prospecte de medicament un cop llegit. Qui és l'enginyer malèvol i recargolat que va dissenyar la màquina plegaprospectes? En lloc de plegar-lo de manera natural i senzilla com qui plega un tovalló, li ha donat per fer-ho de forma laberíntic-abstracto-irracional per fer-nos emmalaltir el cervell d'angoixa i depressió en intentar-ho. Quina medicina! Ens ha convertit en indisposats ineptes i ciutadans preocupats per la papiroflèxia mèdic-informativa! Com a mínim a mi. Seguiré intentant-ho... Maleïda maquineta!

8 comentaris:

  1. Agafat-ho com que dins de cada capsa de medicaments hi ha un joc de lògica d'aquells, més aviat d'habilitat, que cal resoldre, encara que porti hores o dies. Ara entenc per què els medicaments són tan cars.

    ResponElimina
  2. si, el preu és desorbitat per culpa de la joiosa màquina!

    ResponElimina
  3. El plaer que et dóna el fet d'aconseguir-ho (un pic de cada 10) no té preu... ;-)

    ResponElimina
  4. Ho faci com servidor, un cop llegits els rebrego i els entaforo dins la capsa. I em quedo tant ample.

    ResponElimina
  5. Sí, però després no entren les pastilles! jo ja presiono fort, però llavors sobre la pestanya de la capsa per sota...

    ResponElimina
  6. El tros de cartró que tallen i es queden a la farmàcia és precisament per això, per a que el prospecte, ja malament plegat, puga eixir pel forat.

    ResponElimina
  7. molt bona! Imagino que la teva farmaciola deu ser una obra d'art!

    ResponElimina
  8. A casa alguna vegada ens va agafar una neura de tant prospecte mal plegat i vam acabar llençant-n'he uns quants. I després no m'enrecordava quines gotes eren les dels ulls o les de les orelles...sembla un broma, però no ho és...

    ResponElimina